Auzef İngilizce - 1 2024 - 2025 Vize Soruları
Jul 22, 2025
https://lolonolo.com/2024/11/04/ingilizce-1-2024-2025-vize-sorulari/ İngilizce - 1 2024 - 2025 Vize Soruları
View Video Transcript
0:00
English 1 to 2024 2025 midterm exam
0:04
questions. 1. A. Hello, welcome to our
0:08
company. My name is Jack. How can I help
0:11
you? B Hi dot I need to speak Mr.
0:14
Thomas. A spell. By
0:19
C. What? D welcome. E surname. Answer. D
0:26
welcome. In this dialogue, Jack is
0:29
welcoming the visitor to his company.
0:32
Welcome is the most appropriate answer
0:35
to A. What is your date of birth?
0:39
B. On the 21st of February, 1988.
0:43
A what is your name? B. Where are you
0:47
from? C. What is your date of birth? D.
0:51
Where is the teacher? E. How old are
0:54
you? Answer. C. What is your date of
0:57
birth? Since a date is given, the most
1:00
appropriate question is about the date
1:02
of birth.
1:04
3. A. Do you drink tea or coffee at
1:07
breakfast? B. O, I drink tea. A. No, I
1:12
am not. B. No, I drink tea. C. Yes, I
1:18
am. D. O, I drink tea. E. Yes, I drink
1:23
milk. Answer. D. O, I drink tea. Oh, I
1:28
drink tea is the most appropriate
1:30
response.
1:32
Four. I love swimming in the Aian Sea,
1:35
not in the Black Sea. A playing
1:38
football. B. Running. C. Climbing. D.
1:44
Walking. E. Swimming. Answer: E.
1:48
Swimming. The most suitable activity to
1:51
do in the sea is swimming.
1:54
5. My lesson is at 1:15 p.m. tomorrow. A
1:59
half 1. B 10 to 1. C. A4 1. D 10 1. E
2:08
1:00.
2:10
Answer. C. A4.
2:13
1:15 is expressed as a quart 1.
2:17
6. A. Matthew is playing with his
2:20
friends in the garden at the moment. B.
2:23
Call him please. Lunch is ready. A
2:26
tomorrow. B two days ago. C yesterday. D
2:32
in the room. E at the moment. Answer E.
2:37
At the moment. Since it is an activity
2:40
happening right now. At the moment is
2:42
the most appropriate answer.
2:46
Seven. Does your cat drink milk? A is B.
2:51
B C R D does E do Answer D does. Since
3:00
the subject is third person singular,
3:02
does is used.
3:05
8. A. Are your neighbors Greek? B. No,
3:09
they aren't. They are German. A. Spain.
3:13
B. Turkey. C. German. D. Greek. E.
3:19
America. Answer D. Greek. Since they are
3:24
German, the question asks if they are
3:26
Greek.
3:28
Nine. A. Where is Morocco? B. It is in
3:32
Africa. A. Where is Turkey? B. Where is
3:37
Morocco? C. Do you like Turkey? D. How
3:41
is Morocco? E. Do you like Morocco?
3:46
Answer. B. Where is Morocco? The most
3:49
appropriate question asking for
3:51
Morocco's location is B
3:54
10 A. What is the company's address? B
3:58
360 Avenue Louise 1065 Madrid. A 360
4:04
Avenue Louise 1065 Madrid. B + 9021450.
4:13
C C O M P A N Y D E It is 15. Answer A.
4:22
360 Avenue Louise 1065 Madrid. The
4:26
appropriate answer to an address
4:28
question is option A.
4:31
11 A. Where does Kum live? B he lives in
4:35
Rome. A have B does. C is, D has, E do.
4:45
Answer B does. Does is used with a third
4:49
person singular subject
4:53
at lenolo.
4:55
English 2204 to 2025 midterm exam
4:59
questions.
5:01
12 A. What is she talking about? B about
5:06
fashion. A is talking. B are talking. C
5:12
are talk. D I'm talking. E is talk.
5:17
Answer A is talking. The usage is
5:20
talking is correct with a third person
5:23
singular subject.
5:25
13. Mike and I are working on a new
5:28
project. A
5:31
B being. C is D B E R. Answer: E R.
5:40
Since Mike and I is a plural subject, R
5:43
is used.
5:45
14. Steve enjoys drinking tea with his
5:48
friends at a cafe. A eating. B drinking.
5:54
C read. D. Make. E. Go. Answer. B.
6:00
Drinking. After the verb enjoys, the
6:03
gerand form drinking is used.
6:07
15. Tuesday is the second day of the
6:10
week. A Thursday, B. Sunday. C Tuesday.
6:17
D Friday, E. Saturday. Answer: C
6:22
Tuesday. The second day of the week is
6:25
Tuesday.
6:28
16 A. How does your father go to work?
6:31
B. He goes to work by bus. A is B do C B
6:40
D are E does. Answer E does. Does is
6:46
used with a third person singular
6:48
subject.
6:50
17. A. Eric is moving soon. B. Really?
6:55
To where? A. To Spain. A. Sweet. I like
6:59
it. B. Gotcha. This is good. C. Really
7:04
to where? D. Of course, what time? E.
7:09
Awesome. Where is she? Answer: C. Really
7:13
to where? Asking where Eric is moving to
7:16
is the most appropriate response.
7:20
18. Are John and Sally friends? A. Do.
7:25
B. R. C. Is. D isn't. E does. Answer: B.
7:33
R. R is used with a plural subject.
7:38
19. She is getting old. Today is her
7:41
72nd birthday. A 72nd.
7:46
B 17th.
7:48
C 7th. D 172.
7:52
E 72.
7:54
Answer A 72nd.
7:58
The written form of the number 72nd is
8:01
72nd.
8:04
20. Linda takes the bus to school every
8:06
day. A takes. B take. C is take. D
8:13
taking taking. E are taking. Answer A
8:18
takes. Takes is used with a third person
8:21
singular subject.
#Education